Vernieuwde website

Posted in: Homepage
Tags:

adventure-1081168_1920Omdat de droomfase nu overgaat in een meer concretere fase, is de droomblog vervangen. De droomberichten zijn verwijderd. Daarvoor in de plaats kun je het bronplan lezen. En gaan we een actueel blog bijhouden met alle positieve veranderingen en nieuwtjes. We hebben ook veel afbeeldingen veranderd.

Helaas zijn er bedrijven die gratis afbeeldingen op internet plaatsen. Vervolgens na een tijdje de afbeelding op een betaalde website zetten waarin je ineens WEL voor de afbeeldingen moet betalen. En waarna zo’n bedrijf heel het internet via een programma gaat afspeuren naar websites die deze gratis afbeeldingen hebben geplaatst, om vervolgens deze websites een boete op te sturen voor het schenden van auteursrechten voor meer dan duizend euro.

Wij hebben in het verleden gebruik gemaakt van gratis afbeeldingen die vielen onder public domain. We willen niet langer het risico lopen op het schenden van auteursrechten. Vandaar dat alle afbeeldingen nu zijn aangepast in afbeeldingen met goedkeuring voor het plaatsen van de afbeelding en met bronvermelding.

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options