Over Akasha

Hallo,
Fijn dat je even bij ons binnen komt lopen.

Akasha bevindt zich nog in de beginfase. Op deze site willen we dan ook onze dromen en plannen ordenen en zichtbaar maken voor de wereld. En wellicht zijn er dan mensen die een zelfde droom hebben en samen met ons willen kijken of al deze dromen binnen een en het zelfde initiatief passen.

Er bestaat een opleiding die alle ins en outs van het starten, bouwen en leven in een eco-initiatief behandelt. Dit is de EDE of te wel Ecovillage Design Education. Deze training maakt gebruik van ‘the sustainable wheel’. Dit is een mandala met 20 belangrijke thema’s op het gebied van duurzaamheid geordend in vier dimensies: sociaal, ecologisch, economisch en wereldvisie. Akasha heeft gebruik gemaakt van deze 20 thema’s bij het uitwerken van het bronplan.

We willen kennis, inzichten en ervaringen vanuit alle eco-initiatieven gebruiken EN aangeven hoe we daar zelf in staan. Op deze website schrijven we daarover.

Onze grootste droom is om mede reisgenoten te gaan vinden, die zich herkennen in onze eigen uitwerkingen. Reisgenoten die open staan voor een nieuw avontuur; Samen leven, wonen, werken!

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options